Craft Mannequins

Craft Mannequins is dé specialist op het gebied van etalagepoppen en mannequins, waar vakmanschap en expertise samenkomen met een diepgaande kennis van de retailsector. Gedreven door onze passie voor Visual Merchandising streven we ernaar om elk concept te voorzien van de perfecte etalagepop en mannequin. Onze toewijding kent geen grenzen.

Bij Craft Mannequins streven we ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze gewaardeerde klanten en partners. Elke dag streven we ernaar om beter te worden en onze dienstverlening te verbeteren. We zijn trots gevestigd in het bruisende Roosendaal. Onze 400m2 showroom, gelegen in een voormalige jeneverfabriek, is een ware bron van inspiratie. Hier verwelkomen we bezoekers en bieden we een ruime collectie etalagepoppen en mannequins om uit te kiezen.

Craft Mannequins is dé plek waar vakmanschap, expertise en passie samenkomen. Of je nu op zoek bent naar een etalagepop of een mannequin, bij ons vind je wat je nodig hebt. We staan altijd klaar om je te helpen jouw visie tot leven te brengen met de perfecte etalagepop en mannequin.

Vergeet onze planeet niet

Bij Craft Mannequins maken we uitsluitend gebruik van recyclebare of biologisch afbreekbare materialen voor al onze producten. Dit betekent dat het werken met ons niet alleen veilig is voor het milieu, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid. We bieden zelfs een speciaal recycle-programma om je hierbij te ondersteunen.

Bij ons kun je erop vertrouwen dat elk aspect van onze producten en diensten rekening houdt met het milieu. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en onze klanten te helpen dezelfde positieve impact te maken. Samen kunnen we bijdragen aan een duurzame toekomst, waarin we verantwoordelijkheid nemen voor de materialen die we gebruiken en de impact die we hebben op onze omgeving.

Logistiek

Bij Craft Mannequins begrijpen we het belang van efficiënte logistieke oplossingen. Daarom bieden we wereldwijde opslagmogelijkheden en begeleiden we de volledige uitrol van jouw nieuwe mannequins, van begin tot eind.

Met ons uitgebreide netwerk van opslagfaciliteiten verspreid over de hele wereld, kunnen we jouw mannequins veilig en gemakkelijk opslaan totdat ze klaar zijn voor verzending. Of het nu gaat om een lokale of internationale levering, wij zorgen ervoor dat het logistieke proces soepel verloopt.

Onze toegewijde logistieke experts staan klaar om de coördinatie en planning op zich te nemen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je project. Of het nu gaat om het organiseren van transport, het regelen van douaneformaliteiten of het beheren van de logistieke keten, wij hebben de expertise om je te ondersteunen.

Bij Craft Mannequins streven we ernaar om een naadloze en betrouwbare logistieke ervaring te bieden. We begrijpen dat tijd en efficiëntie cruciaal zijn, en daarom zetten we ons in om de uitrol van jouw nieuwe mannequins van A tot Z te begeleiden, met zorgvuldige aandacht voor detail en een focus op klanttevredenheid.

Fun

Bij Craft Mannequins werken we in een inspirerende omgeving. Onze creativiteit en vakmanschap inspireren anderen, waar ze zich ook bevinden, om van elke dag iets moois te maken. Geniet van de vreugde die we creëren en deel het met anderen.